Aktuelnosti
Istorijat
Organizaciona struktura
Programi
Dokumeti
Publikacije CKRS
Servis
Pretraga
Linkovi
Galerija slika
Video
Kontakt
_______________
Donacija školskih setova
09.12.2014. - Međunarodna dobrotvorna pravoslavno-hrišćanska organizacija sa sjedištem u Baltimoru (Sjedinjene američke države) donirala je Crvenom krstu Republike Srpske 15.000 setova  školskog pribora. Predstvanik ove organizacije Dragan Išaretović posjetio je Crveni krst Republike Srpske u ponedjeljak 8. decembra, gdje se sastao sa generalnim sekretarom Đokom Mihajlovićem i koordinatorom za rad sa mladima Veselinkom Trobok. Ovom prilikom se predstavnici Crvenog krsta zahvalili donatoru na donaciji i predstavili plan distribucije setova.

Crveni krst Republike Srpske je već započeo distribuciju setova u opštinske i gradske organizacije Crvenog krsta koje će u narednom periodu setove dostaviti u sve osnovne škole. Setovi će biti podijeljeni svim prvačićima u Republici Srpskoj i učenicima drugih razreda u regijama Mrkonjić Grad, Semberija Majevica i Posavina, Sarajevo-Romanija, Stara Hercegovina i Istočna Hercegovina. 

 
Zimski program pomoći Švajcarskog Crvenog krsta

08.12.2014. - Švajcarski Crveni krst već treću godinu na našim prostorima usmjerava sredstva od 30.000 KM za nabavku paketa hrane najugroženjim kategorijama stanovništva. Sve regionalne kancelarije Crvenog krsta Republike Srpske ove godine imaju mogućnost da pošalju po jedan projektini prijedlog iz jedne opštinske organizacije Crvenog krsta sa prostora koji pokrivaju.

Opširnije...
 
održano republičko kviz takmičenje o poznavanju pokreta
 17.11.2014. - U Palama je 14.11.2014. godine održano XIV republičko kviz takmičenje o poznavanju Pokreta Crvenog krsta.
Opširnije...
 
nagradni konkurs
12.11.2014. - Crveni krst Republike Srpske povodom Nedjelje upozoravanja na opasnost od mina, koja traje od 08-15 decembra raspisuje nagradni konkurs za učenike osnovnih škola
Opširnije...
 
radionica na temu pripravnost i brzi odgovor na katastrofe
 U periodu od 22.10-24.10.2014. godine u Orašju je, u organizaciji Švajcarskog Crvenog krsta, održana radionica na temu „Pripravnost i brzi odgovor na poplave iz 2014.g. u Šamcu i Posavskoj Županiji“.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 6 od 286
Svjetski dan prve pomoći
Galerija slika