Aktuelnosti
Istorijat
Organizaciona struktura
Programi
Dokumeti
Publikacije CKRS
Servis
Pretraga
Linkovi
Galerija slika
Video
Kontakt
_______________
održana 15. tematska konferencija sekretara
 U Bijeljini je 16. i 17. aprila održana 15. tematska konferencija sekretara Crvenog krsta Republike Srpske, na kojoj je razmatran Statut Crvenog krsta Republike Srpske i preporuke i smjernice za izradu novog statuta. Konferenciji je prisustvovalo 56 predstavnika opštinskih i gradskih organizacija CKRS, gosti i stručna služba CKRS.
Opširnije...
 
započeo sedmi ciklus phv projekta
 U Srpcu je 28.03.2014. godine održana PHV radionica na kojoj je učestvovalo 25 polaznika učenika prvog, drugog i trećeg razreda SŠC "Petar Kočić" iz Srpca.
Opširnije...
 
Svjetski dan borbe protiv tuberkuloze
 24.3.2014. - Danas se obilježava Svjetski dan borbe protiv tuberkuloze. Ova zarazna, ali izlječiva bolest još uvijek odnosi veliki broj života, naročito u zemljama u razvoju.
Opširnije...
 
nagradni konkurs
10.03.2014. - Crveni krst Republike Srpske, povodom obilježavanja Svjetskog dana i Nedjelje Crvenog krsta (8-15. maj) raspisuje Nagradni konkurs za izradu likovnih i literarnih radova učenika osnovnih škola
Opširnije...
 
Izborna sjednica skupštine društva ck bih
 Izborna sjednica Generalne skupštine Društva Crvenog krsta/križa BiH održana je 07.03. ove godine u Palama u prostorijama Crvenog krsta Republike Srpske.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 6 od 232
Donacije
Galerija slika