Aktuelnosti
Istorijat
Organizaciona struktura
Programi
Dokumeti
Publikacije CKRS
Servis
Pretraga
Linkovi
Galerija slika
Video
Kontakt
_______________
odazovite se akcijama davanja krvi
 Dobrovoljni davaoci krvi su nacionalno blago svake zemlje. Crveni krst Republike Srpske se bavi animacijom davalaca krvi i organizovanjem akcija davanja krvi. Takođe se prigodnim zahvalnicama zahvaljuje davaocima krvi u Republici Srpskoj. U čast davalaca, 14. juni je proglašen Svjetskim danom dobrovoljnih davalaca krvi.
Opširnije...
 
naučene lekcije u poplavama 2014.
 25.02.2015. - Radionica „Naučene lekcije u poplavama 2014.“ održana je na Vlašiću 23-24.02.2015. godine u organizaciji Društva Crvenog krsta/križa BiH i uz finansijsku podršku Međunarodne federacije društava CKiCP. Učestvovali su koordinatori za pripremu i odgovor na katastrofe, kao i sekretari opštinskih/gradskih organizacija Crvenog krsta iz Republike Srpske, CKFBiH i Brčko Distrikta koje su zadesile poplave u maju 2014. godine.
Opširnije...
 
novo rukovodstvo mladih ckrs
 U Palama je 21.02.2015. godine održana 14. sjednica Konferencije mladih. Konferencija je imala izvještajni i izborni karakter.
Opširnije...
 
NOVČANE DONACIJE ZA POPLAVLJENE

13.02.2015. - Crveni krst Republike Srpske je prije dva dana završio sa uplatama novčanih donacija na račune poplavljenih domaćinstava u Republici Srpskoj. Sredstva za ovu donaciju je omogućilo Društvo Crvenog krsta/križa BiH. Naime, dio novčanih sredstava u iznosu od 588.000KM koja su prikupljena na donatorski račun Društva Crvenog krsta/križa BiH nakon majskih poplava, prenesena su na račun Crvenog krsta Republike Srpske u svrhu doniranja poplavljenim domaćinstvima kako bi sanirali posljedice poplava. Opštinske i gradske organizacije Crvenog krsta u poplavljenim opštinama su odabrale korisnike u skladu sa kriterijumima koje je definisao Crveni krst Republike Srpske. Crveni krst Republike Srpske je na tekuće račune korisnika pomoći uplatio po 800KM (681 korisnik), odnosno 400KM u Donjem Žabaru (104 korisnika). Ovdje možete preuzeti listu korisnika ove novčane pomoći.


Opširnije...
 
Akcija pomoći za makedoniju
 11.02.2015. - Danas je u Sarajevu u organizaciji Društva Crvenog krsta/križa BiH održana konferencija za medije. Učestvovali su Branko Leko, generalni sekretar Društva Crvenog krsta/križa BiH, Dimitar Mitrevski, otpravnik poslova u ambasadi Republike Makedonije, Đoko Mihajlović, generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske i Namik Hodžić, generalni sekretar Crvenog križa Federacije BiH.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 6 od 296
Galerija slika