Aktuelnosti
Istorijat
Organizaciona struktura
Programi
Dokumeti
Publikacije CKRS
Servis
Pretraga
Linkovi
Galerija slika
Video
Kontakt
_______________
kviz takmičenje misli mine
 U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo 24.12.2014.godine održano je Republičko takmičenje učenika sedmih razreda osnovnih škola iz Programa upozoravanja na opasnost od mina pod nazivom “Misli mine 2014“. Ovo je završna manifestacija na kojoj se takmičilo osam ekipa koje su pobjednici sa održanih regionalnih takmičenja na ovu temu.
Opširnije...
 
rezultati konkursa povodom nedjelje upozoravanja na opasnost od mina
Crveni krst Republike Srpske je u periodu od 8-15. decembra 2014.godine obilježio Nedjelju upozoravanja na opasnost od mina. U ovom periodu Crveni krst Republike Srpske je na svim nivoima organizovanosti intenzivirao provođenje aktivnosti iz Programa upozoravanja na opasnost od mina. U skladu sa navedenim realizovano je takmičenje učenika osnovnih škola u literarnim i likovnim radovima na temu “ČUVAJTE SE MINA-NAŠA JE PORUKA SVIMA“.
Opširnije...
 
Donacija školskih setova
09.12.2014. - Međunarodna dobrotvorna pravoslavno-hrišćanska organizacija sa sjedištem u Baltimoru (Sjedinjene američke države) donirala je Crvenom krstu Republike Srpske 15.000 setova  školskog pribora. Predstvanik ove organizacije Dragan Išaretović posjetio je Crveni krst Republike Srpske u ponedjeljak 8. decembra, gdje se sastao sa generalnim sekretarom Đokom Mihajlovićem i koordinatorom za rad sa mladima Veselinkom Trobok. Ovom prilikom se predstavnici Crvenog krsta zahvalili donatoru na donaciji i predstavili plan distribucije setova.

Crveni krst Republike Srpske je već započeo distribuciju setova u opštinske i gradske organizacije Crvenog krsta koje će u narednom periodu setove dostaviti u sve osnovne škole. Setovi će biti podijeljeni svim prvačićima u Republici Srpskoj i učenicima drugih razreda u regijama Mrkonjić Grad, Semberija Majevica i Posavina, Sarajevo-Romanija, Stara Hercegovina i Istočna Hercegovina. 

 
Zimski program pomoći Švajcarskog Crvenog krsta

08.12.2014. - Švajcarski Crveni krst već treću godinu na našim prostorima usmjerava sredstva od 30.000 KM za nabavku paketa hrane najugroženjim kategorijama stanovništva. Sve regionalne kancelarije Crvenog krsta Republike Srpske ove godine imaju mogućnost da pošalju po jedan projektini prijedlog iz jedne opštinske organizacije Crvenog krsta sa prostora koji pokrivaju.

Opširnije...
 
održano republičko kviz takmičenje o poznavanju pokreta
 17.11.2014. - U Palama je 14.11.2014. godine održano XIV republičko kviz takmičenje o poznavanju Pokreta Crvenog krsta.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 6 od 288
Galerija slika