Aktuelnosti
Istorijat
Organizaciona struktura
Programi
Dokumeti
Publikacije CKRS
Servis
Pretraga
Linkovi
Galerija slika
Video
Kontakt
_______________
pobjedničke ekipe iz banjaluke i istočne ilidže
 18.10.2014. - U Palama je danas održano Devetnaesto republičko takmičenje ekipa Podmlatka i Omladine Crvenog krsta Republike Srpske u pružanju prve pomoći uz realistički prikaz povreda, stanja i oboljenja.
Učestvovale su pobjedničke ekipe sa regionalnih takmičenja.
Opširnije...
 
podjela donacije kraljevine saudijske arabije
 17.10.2014. - Predstavnici Ambasade Saudijske Arabije u BiH juče su u Bijelјini započeli podjelu 800 paketa humanitarne pomoći za domaćinstva koja su bila ugrožena katastrofalnim poplavama u maju.
Opširnije...
 
predavanja o opasnosti od mina u ljubinju i kalinoviku
 U O.Š. “Sveti Sava“ iz Ljubinja 14.10.2014. godine realizovane su završne aktivnosti iz projekta “Večerom protiv mina“.
Opširnije...
 
međunarodni dan starijih
1.10.2014. - Danas se obilježava Međunarodni dan starijih, a ovim povodom Crveni krst će organizovati posjete i druženja sa korisnicima Programa kućne njege i licima koja borave u staračkim domovima, kao i posjete aktivistima i volonterima Crvenog krsta. Uz druženje i skromne poklone, želi im se pokazati da nisu sami.
Opširnije...
 
Imam pravo da kažem i budem saslušan
 29.09.2014. - Dječija nedjelјa se ove godine obilјežava od 29. septembra do 5. oktobra pod sloganom „Imam pravo da kažem i budem saslušan“. Cilј obilјežavanja Nedjelјe djeteta je da se dodatnim aktivnostima ukaže na važnost prepoznavanja potreba svakog djeteta i obavezu adekvatnog reagovanja u različitim situacijama u kojima se djeca nađu na svom putu odrastanja.
Pravo djeteta da mu se omogući da izrazi svoje mišlјenje jedno od osnovnih prava djeteta. Pri tome mišlјenju djeteta treba posvetiti dužnu pažnju na način da razumije postupak koji se vodi i njegovo učešće u njemu, te njegovu ulogu da kroz izražavanje vlastitog mišlјenja doprinosi određivanju onoga što je njegov najbolјi interes.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 6 od 280
Svjetski dan prve pomoći
Galerija slika