Aktuelnosti
Istorijat
Organizaciona struktura
Programi
Dokumeti
Publikacije CKRS
Servis
Pretraga
Linkovi
Galerija slika
Video
Kontakt
_______________
međunarodni dan starijih
1.10.2014. - Danas se obilježava Međunarodni dan starijih, a ovim povodom Crveni krst će organizovati posjete i druženja sa korisnicima Programa kućne njege i licima koja borave u staračkim domovima, kao i posjete aktivistima i volonterima Crvenog krsta. Uz druženje i skromne poklone, želi im se pokazati da nisu sami.
Opširnije...
 
Imam pravo da kažem i budem saslušan
 29.09.2014. - Dječija nedjelјa se ove godine obilјežava od 29. septembra do 5. oktobra pod sloganom „Imam pravo da kažem i budem saslušan“. Cilј obilјežavanja Nedjelјe djeteta je da se dodatnim aktivnostima ukaže na važnost prepoznavanja potreba svakog djeteta i obavezu adekvatnog reagovanja u različitim situacijama u kojima se djeca nađu na svom putu odrastanja.
Pravo djeteta da mu se omogući da izrazi svoje mišlјenje jedno od osnovnih prava djeteta. Pri tome mišlјenju djeteta treba posvetiti dužnu pažnju na način da razumije postupak koji se vodi i njegovo učešće u njemu, te njegovu ulogu da kroz izražavanje vlastitog mišlјenja doprinosi određivanju onoga što je njegov najbolјi interes.
Opširnije...
 
podrška medjunarodne federacije
 25.09.2014. - Generalni sekretar CKRS Đoko Mihajlović primio je danas delegaciju Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca u sastavu Alberto Monguzzi, koordinator za upravljanje katastrofama u Zoni za Evropu Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca i Matteo Ciarli, predstavnik Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca za Bosnu i Hercegovinu.
Opširnije...
 
Započela distribucija donacije Kraljevine Saudijske Arabije
U subotu 20. septembra 2014. godine u Doboju i Maglaju je započela distribucija donacije Kraljevine Saudijske Arabije. Vrijednost donacije za Bosnu i Hercegovinu iznosi 1 milion eura, a čini je 9533 kompleta setova. Jedan komplet se sastoji od paketa hrane, higijenskog paketa, kuhinjskog seta i seta posteljine, a njegova vrijednost iznosi 204,10 KM.
Opširnije...
 
Izvještaj o novčanim donacijama
19.09.2014. - Na donatorske račune Crvenog krsta Republike Srpske za pomoć stanovništvu poplavljenih područja do danas je uplaćeno 489.099,45 KM..
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 6 od 277
Svjetski dan prve pomoći
Galerija slika