Конкурс поводом Недјеље Црвеног кста

ЦРВЕНИ КРСТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ РАСПИСУЈЕ НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА ИЗРАДУ ЛИКОВНИХ И ЛИТЕРАРНИХ РАДОВА УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА И ЛИТЕРАРНИХ РАДОВА ЗА УЧЕНИКЕ СРЕДЊИХ ШКОЛА ПОВОДОМ НЕДЈЕЉЕ ЦРВЕНОГ КРСТА (08-15 МАЈ 2018.ГОДИНЕ)

К О Н К У Р С

НА ТЕМУ:

ДИЈЕЛИ СА ДРУГИМА ОНО ШТО ТЕ ЧИНИ СРЕТНИМ

                 

На конкурсу могу учествовати сви ученици основних и средњих школа из Републике Српске, уз напомену да један ученик може учествовати само са једним радом.

Сви литерарни и ликовни радови раде се на већ назначену тему, а радови који нису у складу са темом неће бити уврштени у такмичење. На сваком литерарном раду потребно је навести  тачан назив теме. Радови на којима у наслову не буде наведен тачан назив теме, неће бити узети у разматрање.

Потребно је да школе доставе све радове градским и општинским организацијама Црвеног крста до 25. априла 2018. године. Општинске и градске организације ЦК треба да одаберу по три најбоља рада (ликовна и литерарна) и исте доставе у сједиште КОЦК  до 4. маја 2018. године. Све радове, посредством КОЦК, потребно је доставити у ЦКРС најкасније до 11. маја 2018. године, гдје ће бити оцијењени од стране жирија.

Радови који учествују у конкурсу треба да садрже основне податке о ученику:

Име и презиме, разред и одјељење;

Назив школе и града у којем се школа налази;

Име и презиме предметног наставника.

Радови без наведених података не могу учествовати у конкурсу!

За све ауторе награђених литерарних и ликовних радова (по три ликовна и шест литерарних) награде ће обезбиједити Црвени крст Републике Српске.

Свим ученицима који узму учешће у конкурсу желимо пуно успјеха!