"ЗАПАМТИТЕ! МИНЕ ЕКСПЛОДИРАЈУ НА ДОДИР"

Црвени крст Републике Српске поводом Недјеље упозоравања на опасност од мина, која траје од 08. до 15. децембра 2017. године, расписује наградни конкурс за ученике основних и средњих школа на тему - "Запамтите! Мине експлодирају на додир".

Услови конкурса:

1.На конкурс радове могу пријавити сви ученици основних и средњих школа из Републике Српске који то желе, а један ученик може учествовати само са једним радом.

2.Сви радови- литерални и ликовни за основну школу и литерални за средњу школу раде се на већ назначену тему, а они који нису у складу са темом неће бити уврштени у конкуренцију. У литералним радовима у наслову назначити наслов теме.

3.Радови требају бити достављени ГОЦК и ООЦК ЦК до 24.11.2017. године. Општинске и градске организације ЦК ће одабрати по три ликовна и три литерална рада, као и по три литерална рада из средњих школа и послати секретарима КОЦК до 28.11.2017. године.

4.Координациони одбори бирају по три најбоља рада ликовна и три литерална за средњошколце и шаљу у Црвени крст РС.

5.Радови треба да стигну у ЦКРС најдаље до 04. децембра, гдје ће их оцијенити стручни жири.

6.На сваком раду треба да стоје основни подаци о ученику: Име и презиме, разред и одјељење, школа и мјесто као и име предметног наставника.

7.Награђују се по три најуспјешнија рада како у категорији ликовних, тако и у категорији литералних радова.

8.Награде најбољим ученицима обезбједиће Црвени крст Републике Српске.

 

СВИМ УЧЕСНИЦИМА КОНКУРСА ЖЕЛИМО МНОГО УСПЈЕХА!