Градска организација Црвеног крста Бијељина

Нушићева 22

76 300 Бијељина

Тел: 055/202-425

e-mail: oockbn@yahoo.com

Перица Глигић, секретар

 

Општинска организација Црвеног крста Пелагићево

Пелагићево бб

76 256 Пелагићево

Тел: 054/810-133

e-mail: tanvesic@gmail.com

Весна Стакић, секретар

 

Општинска организација Црвеног крста Доњи Жабар

Лончарска 1

76 270 Лончари

Тел: 054/861-006

e-mail: crvenikrstdonjizabar@gmail.com

Душан Ћурчић, секретар

 

Општинска организација Црвеног крста Угљевик

Радомира Арсеновића 26

76 330 Угљевик

Тел: 055/771-514

e-mail: milenkokojic@gmail.com

Миленко Којић, секретар

 

Општинска организација Црвеног крста Лопаре

Цара Душана 62

75 240 Лопаре

Тел: 055/650-205

e-mail: mladenjovic07@gmail.com

Драган Ђокић, секретар

 

Општинска организација Црвеног крста Шамац

Краља Александра I Карађорђевића 3

76 230 Шамац

Тел: 054/612-774

e-mail: danica.cksamac@gmail.com

Даница Радуловић, секретар